07 June 2009

At a Miniatures fair - Miniatyyrimessuilla

I visited the Miniatures fair in Lahti yesterday with my friend and we had a great time. I did not buy very much. It was most fun just to look around and admire everything you saw! I was also pleased that my friend, who has not been a dollhouse miniaturist yet, was as enthusiastic about the fair as I was.


At the fair there were also hobbyists selling their extra miniatures and supplies. I found these three miniature Barbie or fashion dolls, which are just a little bigger than my 1:12 dolls. I have been looking for such dolls for some time. I also bought this lovely thin plush fabric.

Olin eilen ystäväni kanssa
Lahden miniatyyrimessuilla ja meillä oli todella mukavaa. En ostellut kovinkaan paljoa. Hauskinta oli vaan katsella ja ihailla kaikkea näkemäänsä! Olin myös iloinen siitä, että ystäväni joka ei ole vielä ollut nukkekotiharrastaja, oli messuista yhtä innostunut kuin minäkin.

Markkinoilla oli myös harrastajia myymässä ylimääräisiä minejään ja tarvikkeitaan. Minä löysin nämä kolme miniatyyribarbia tai -muotinukkea, jotka ovat vain vähän isompia kuin 1:12-koon nukkeni. Olen etsinyt tällaisia nukkeja jo jonkin aikaa. Ostin myös tämän ihanan ohuen plyyshikankaan.


1 comment:

Kim said...

What a great find Minna! I am glad to hear that your friend had a fun time and is interested in minis too!