30 December 2008

Moomin kitchen table - Muumien keittiön pöytä

I made a kitchen table for the Moomin house. The legs are made from wooden beads and the other parts are balsa and ice cream sticks. The table has octagon shape, just like the house itself. I plan to use a lot of colours with decorating the Moomin house and I am going to take all the fun out of it! I painted this table with raspberry juice red - the favourite juice of the Moomins.

Who are the Moomins? Read more about them here.

Tein Muumitaloon keittiön pöydän. Jalat on tehty puuhelmistä, ja muut osat ovat balsasta ja jäätelötikuista. Pöytä on kahdeksankulmainen, ihan niin kuin talo itse. Aion käyttää paljon värejä Muumitalon sisustuksessa ja aion ottaa siitä ilon irti! Maalasin tämän pöydän muumien suosikkimehun vadelmamehun punaiseksi.

5 comments:

Tiina said...

Hei Minna! Olen yrittänyt avata blogiasi useasti, mutta se ei vaan näy minulle. Avautumisen yhteydessä vilahtaa blogipostaukset, mutta sen jälkeen ne häviävät ja tilalle tulee vaaleanvioletti tyhjä sivu. Hiirtä kuljettamassa avautuu snapshotteja kuvista ja mm. ihan sattumalta sain tämän kommenttilaatikon auki. Näyttää, että blogissasi olisi kaikkea mielenkiintoista mitä olisi kiva lukea ...
Selaimena minulla on IE6.0.
Terveisin Tiina

Saga said...

Herkullisen värinen pöytä, ja eipähän näy mehutahrat :D

Tiina said...

Hello taas! Nyt näkyy sivut, kun kävin hakemassa itselleni myös Mozillan. Aluksi vaikka sivut näkyivät oli tosi hidasta ja piti vielä asentaa Adobe Flash Player ja nyt jo näkyy ihan ok.

kimsminiatures said...

So Wonderful :) Happy New Year!

Laane said...

Happy new year!!!

I'm one of your entrecarddroppers and I'm sending you my best wishes.

May many dreams come true.